Katter för omplacering

Har ni blivit allergiska, sjuka eller av annan orsak inte kan ha kvar er katt? Här kan ni annonsera efter ett nytt hem till er katt. Maila bild och beskrivning på katten samt era kontaktuppgifter till oss.
Annonsen ligger inne i cirka 3 månader

Omplacering av två honkatter

Mina underbara katter Leia och Noomi söker nytt kärleksfullt hem. Noomi är korthårig spräcklig blandras skogskatt som är 14 år. Hon kommer från början från ett katthem och är matad med nappflaska som liten. Hon är lite blyg från början men efter några dagar vill hon gosa hela tiden. Noomi går ihop med andra katter och är inte aggressiv mot hundar. Vill gärna kunna gå ut om möjligt, men är mest inne under vinterhalvåret.

Leia är en grå blandras persier på 15 år. Leia är en social och gosig katt som gärna ligger och gosar i soffan. Hon älskar att mat, så hon är lite överviktig. Hon är en dominant katt så kan inte komma hem till andra katter men hundar går bra. Hon vill gärna ha tillgång till utevistelse. Ja söker hem för båda eller endast en katt för någon som vill ge och få massa kärlek.

thumbnail_IMG_2370 thumbnail_IMG_5145

Kontakt
Jennie 0709 343911

Omplacering av 9 årig svart hankatt

En mycket kärleksfull och väldigt snäll, barnvänlig utekatt som tyvärr måste få ett nytt hem pga allergi. Han är en svart hankatt på ca 9år. Finns det någon som skulle kunna ge honom ett nytt för alltid hem så skulle han bli jätte glad.