Katter för omplacering

Har ni blivit allergiska, sjuka eller av annan orsak inte kan ha kvar er katt? Här kan ni annonsera efter ett nytt hem till er katt. Maila bild och beskrivning på katten samt era kontaktuppgifter till oss.
 
Annonsen ligger inne i cirka 3 månader
 

Omplacering

Basse är en svartvit bondkatt som fyller 8 år nu i maj. Han är väldigt sällskapssjuk och kommer alltid för att lägga sig i knät när man sätter sig. Han tycker väldigt mycket om kattmynta, och att jaga hårsnoddar. 

Basse har varit ensamkatt hela sitt liv men har i korta perioder bott med andra katter, det har funkat bra med honkatter, men inte så bra med hankatter.

Basse bör inte bo ihop med barn då han lätt blir stressad av en rörig miljö. Han bör också ha en stor yta att röra sig på för att inte bli understimulerad, och han måste kunna gå ut-åtminstone på balkong om annan trygg utemiljö inte finns tillgänglig. 

Basse har epilepsi som debuterade för drygt 3 år sedan, men har tack vare sin medicin Fenemal bara fått ett anfall sedan dess och har då efter det fått lite högre dos och är återigen helt anfallsfri. Basse äter även kosttillskottet Seraquin eftersom han har mild artros, men detta är inget som är märkbart eller besvärar honom på något sätt.

Basse finns på södermalm.

Mina kontaktuppgifter:

Klara Haglund

Tel: 0704563327

Mejl: klara.haglund@outlook.com