Köpinfo

 

BOKNING

Du besöker oss under öppet hus kl 14-17 söndagar jämna veckor. Övriga tider efter överenskommelse. Du får träffa den katt som intresserar dig så att ni kan bekanta er lite med varandra. Hittar ni någon ni gillar så skriver vi en intresseanmälan och katten bokas av dig.
En intresseanmälan är inte bindande, skulle du av någon anledning ångra dig, meddela oss genast så att någon annan får möjlighet boka katten.

 

BESÖK

För att både du och vi ska vara säkra på att ni trivs ihop gäller det att bokaren gör minst ett par besök innan att ni får ta hem katten.

 

KONTRAKT

Vid leverans skrivs ett kontrakt mellan Katthemmet och köparen.

Från Katthemmet garanteras, i den utsträckning det är möjligt, att du får en frisk katt. Du kan alltid kontakta oss om något problem skulle uppstå eller om du har några frågor.En extra trygghet är att du har 30 dagars öppet köp om något händer, ex vis en tidigare katt som inte går ihop med en ny. Då återbetalar vi pengarna.
Dessutom kan du i vissa fall, och i mån av plats, få lämna tillbaka katten om allergi drabbar någon i familjen eller om du blir tvungen att flytta utomlands och inte kan ta med katten. I dessa fall återbetalar vi inga pengar.

 

VAD KOSTAR EN KATT?

Katthemmet kastrerar samtliga katter som är könsmogna. Dessutom avmaskas, vaccineras och id-märks de med chip eller en tatuering i örat. I samband med märkningen registreras de även hos Djur-ID.

 

Samtliga priser inkluderar grundvaccination, chipmärkning och kastration.

Kattunge 0-8 månader 2000.-
Vuxen upp till 9år 1500.-
Vuxen från 10 år 1000.-

 

 

OBS

Vi säljer inte ensamma kattungar. Har man inte katt tidigare, max 5 år, så måste man köpa 2 kattungar eller en unge och en yngre vuxen katt.