Nynäshamns Katthem

Volontär info

Vi behöver volontärer!

Gillar du katter? Har du några timmar över ? Toppen, då skulle du passa som volontär här på katthemmet!

Anmäl dig som volontär, fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om volontärsarbetet. Du är också varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon 073 687 77 56 eller via e-post kontakt@nynaskatthem.se

Obs! Intresseanmälan är inte bindande utan just en intresseanmälan.

För att skicka in ansökan måste du spara dokumentet på din dator och fylla i. Efter att din information har lagts till kan du maila tillbaka den till oss så kan vi kontakta dig om vi tror att du kommer att passa vårt team!

Jourhem info

Vi behöver jourhem!

Ibland tar vi till oss katter som inte trivs i skyddsmiljön. I så fall är det oftast bäst att flytta in katten i ett tillfälligt hem så att den kan känna sig mer bekväm.

Du kan ansöka om att bli jourhem hos oss, fyll i en intresseanmälan så kan vi kontakta dig om vi känner att det finns en katt som skulle passa dig och ditt hemliv. Du är också varmt välkommen att kontakta oss på telefon 073 687 77 56 eller via e-post kontakt@nynaskatthem.se

Obs! Intresseanmälan är inte bindande utan just en intresseanmälan.

För att skicka in ansökan måste du spara dokumentet på din dator och fylla i. Efter att din information har lagts till kan du maila tillbaka den till oss så kan vi kontakta dig om vi tror att du kommer att passa som ett jourhem!